Jona BB7Jona 28 vjeç
Ka lindur dhe jeton në Elbasan me të ëmën. Ka edhe dy motra të tjera, të cilat jetojnë jashtë vendit. Ka mbaruar shkollën për laborante dentare, por nuk e ushtron profesionin për të cilin ka studiuar, sepse ka hapur një biznes të sajin dhe merret me estetikë, modelim thonjsh. I pëlqen shumë të ecë dhe të meditojë. Ka një arsye të veçantë se përse ka vendosur që të hyjë në shtëpinë e Big Brother Albania 7: “Pas dy humbjeve të mëdha të jetës sime, të tretën e dua fitore. Nëpërmjet ekranit do zbuloj karakterin dhe forcën time…”