per-lidhjet-10.3.
Biseda mes Jonës dhe Arditit vazhdon për minuta të tëra, ndërsa tani janë duke diskutuar për lidhjet që kanë pasur dhe marrëdhënien në çift. Jona tregon se ndihet mirë kur arrin të fitojë vëmendjen e një mashkulli dhe se kjo gjë e lumturon shumë. Arditi merr shkas nga kjo ...